Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rentmeester, taxateur en makelaar voor Midden-Nederland

Rentmeester

 

Van Gellicum Vastgoed B.V. is een rentmeester die gaat voor uiterst betrouwbaar en kundig beheer van uw grond en gebouwen. Uw onroerend goed houden wij zorgvuldig in stand. Afhankelijk van uw wensen streven we daarbij naar een maximaal rendement.

Van Gellicum Vastgoed B.V. is een rentmeester die een optimaal rendement uit uw landgoed haalt. Samen met u, de eigenaar, kijken we naar mogelijkheden om de grond te exploiteren. Daarbij kunt u denken aan gebruik als agrarisch bedrijf. Maar u kunt er ook voor kiezen om het onroerende goed te verhuren, de grond te verpachten of deze in bruikleen te geven.

 

Duurzaam economisch resultaat

Onze werkwijze is erop gericht om de potentie van uw eigendommen volledig te benutten. We kijken welke mogelijkheden het beste bij uw situatie passen en welke mogelijkheden leiden tot een duurzaam economisch resultaat. Als beheerder van uw landgoed werkt Van Gellicum Vastgoed B.V. bij voorkeur met langjarige opdrachten. Dat stimuleert in onze ogen een duurzame vertrouwensband met onze opdrachtgever.

 

1.250 hectare

Op dit moment beheren wij 1.200 hectare landgoed voor diverse opdrachtgevers waaronder particulieren, stichtingen en kerkelijke instellingen. Onze landgoederen variëren van percelen landbouwgrond tot boomgaarden, complete boerderijen, tot huurwoningen, percelen op recreatieterreinen en volkstuincomplexen.

 

Lid van NVR

Heeft u een object waarvan u het beheer wilt toevertrouwen aan Van Gellicum Vastgoed B.V.? Een verstandige keuze! Van Gellicum Vastgoed B.V. begeleidt particulieren, maar ook (overheids)instellingen, al jaren bij het beheer van hun vastgoed. Onze expertise komt tot uiting in ons lidmaatschap van NVR – de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters.

Het NVR-keurmerk biedt de volgende garanties:

  • U gaat in zee met een gespecialiseerde vastgoeddeskundige die is ingevoerd in functieverandering, taxaties, onteigening en planschades
  • Rentmeesters NVR zijn gebiedsregisseurs met visie
  • Rentmeesters NVR zijn geoefende onderhandelaars en sterk in organiseren en coördineren
  • De werkzaamheden van de rentmeester NVR zijn gericht op lange termijn en continuïteit
 

Rivierengebied

Het werkgebied van Van Gellicum Vastgoed B.V. beslaat grofweg Midden-Nederland. Ook beheren wij landgoederen in andere delen van het land. Ons kantoor is gevestigd in Rumpt, een dorp in de westelijke Betuwe.