Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rentmeester, taxateur en makelaar voor Midden-Nederland

Rentmeester, taxateur en makelaar voor Midden-Nederland

 

Van Gellicum Vastgoed B.V.

Een zelfstandig rentmeesters-, makelaars- en taxatiekantoor in het Betuwse Rumpt.

 

 

Ons brede dienstenpakket bestaat uit onder andere:

·         Het beheren van agrarisch onroerend goed

·         Advies bij planschade

·         Advies met het oog op nadeelcompensatie

·         Diverse soorten taxaties

·         Aan- en verkoopbemiddeling bij woningen waaronder agrarisch onroerend goed

 

Traditionele rentmeester

Van Gellicum Vastgoed B.V. is in 2002 opgericht door rentmeester Erik van Gellicum. Hij is nog zo’n traditionele rentmeester met een grote liefde voor het vak. Van Gellicum is een van de paar honderd beëdigde rentmeesters die Nederland telt. Een beëdigd rentmeester kan worden beschouwd als een veelzijdig vastgoedadviseur die vooral actief is in het landelijk gebied. Van Gellicum Vastgoed B.V. speelt veel ‘thuiswedstrijden’ in de Betuwe, maar ook daarbuiten wordt de expertise van het kantoor veelvuldig ingeschakeld.

 

Hoog opleidingsniveau

Een rentmeester beschikt over een hoog opleidingsniveau en spijkert zijn kennis jaarlijks bij door cursussen te volgen en congressen te bezoeken. Daarnaast blijft hij goed op de hoogte van ontwikkelingen, trends, overheidsbeleid en veranderende nationale én internationale regelgeving.

 

Onroerend goed

Van Gellicum Vastgoed B.V. is daarnaast gespecialiseerd in de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Behalve exclusieve panden in het buitengebied maken percelen op recreatieterreinen deel uit van het aanbod. Sinds 2014 positioneert het kantoor zich ook op de ‘traditionele’ makelaarsmarkt, met een aanbod dat ook eengezinswoningen omvat.

 

Onderscheidend kenmerk

Van Gellicum Vastgoed B.V. gaat niet voor het snelle korte termijnsucces, maar houdt bij elk advies de blik gericht op de lange termijn. Dat betekent dat we met onze klanten meedenken over de toekomst. We kijken daarbij ook naar het totaalplaatje: zowel fiscale als economische, juridische en sociale belangen en gevolgen staan bij ons centraal.

 

Beroepsgroepen en kwaliteitsregisters

Onze expertise op al deze terreinen komt tot uiting in het lidmaatschap van diverse beroepsgroepen. Van Gellicum Vastgoed B.V. is lid van:

·         NVR

Leden van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters zijn verplicht om de algemene lidmaatschapsregels na te leven. Om te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen worden leden periodiek getoetst.

·         VastgoedCert

Kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Ziet toe op de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

·         SCVM

In het kwaliteitsregister van Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs zijn meer dan 1.000 vakbekwame makelaars en taxateurs opgenomen. Het SCVM register wordt erkend door de Vereniging Eigen Huis (VEH), de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (verstrekker NHG), de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).