Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rentmeester, taxateur en makelaar voor Midden-Nederland

Taxateur

 

Bent u de eigenaar van een woning of heeft u uw oog laten vallen op een huis? Dan wilt u de exacte waarde van het onroerend goed weten. Om goed de vraagprijs of uw maximale bod te bepalen. Van Gellicum Vastgoed bv verzorgt uw taxatie in het kader van:

·         De aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

·         De aan- en verkoop van woningen

·         Bedrijfsbeëindiging/overname

·         Successie

·         Fiscale herwaardering

·         Minnelijke herwaardering

·         De Onteigeningswet

·         Verzekeringsovereenkomsten

·         Het bepalen van de hoogte van de onroerende zaakbelasting

 

Levend vee

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van levende veestapels. Onze beëdigde Levend Vee Taxateur bepaalt de waarde bij aan- en verkoopbeslissingen, uit te keren verzekeringen bij schade, ziekte, ongevallen en preventieve ruimingen, emigratie en bedrijfsbeëindiging.

 

Concurrerende tarieven

Als (toekomstig) woningbezitter komt u altijd wel eens voor de vraag te staan om onroerend goed te laten taxeren. Met Van Gellicum Vastgoed bv kiest u voor de zekerheid van een deskundige partij. Daarnaast profiteert u van een uiterst vriendelijk aanbod met concurrerende en transparante tarieven. Ook bij het overzetten van zakelijk onroerend goed naar privé zijn wij u graag van dienst.

Van Gellicum Vastgoed bv is gevestigd in Rumpt, te midden van de lieflijke boomgaarden en pittoreske dorpjes van het Gelderse Rivierengebied. Vanwege onze ligging in de West-Betuwe rekenen we Midden-Nederland tot ons voornaamste werkgebied. Door de jaren heen is onze klantenkring door het hele land uitgebreid.

 

VastgoedCert

Van Gellicum Vastgoed bv staat opgenomen in het register van makelaars en taxateurs van VastgoedCert. Deze stichting is in 2004 opgericht om makelaars en taxateurs in onroerende zaken te verenigen in een branchebreed platform. Professionals die het keurmerk van VastgoedCert mogen voeren zijn geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid.

 

SCVM

Onze deskundigheid komt daarnaast tot uiting met een plek in het register van Stichting Certificering voor Makelaars en Taxateurs (SCVM). Onze makelaars zijn in het bezit van het SCVM-keurmerk en doen hun werk volgens de ISO-norm 14027. Ze verplichten zich tot het volgen van bijscholingscursussen waarmee ze hun kennis en kunde op peil houden.

 

Werkgebied

Van Gellicum Vastgoed bv is gevestigd in Rumpt, een dorp in de westelijke Betuwe. Hier vandaan bedienen we veel klanten in het Zuid-Hollandse en Gelderse Rivierengebied. Ook klanten uit andere delen van het land schakelen onze expertise op het gebied van taxaties, makelaarsdiensten, rentmeesterschap en planschadeprocedures in.