Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rentmeester, taxateur en makelaar voor Midden-Nederland

Makelaar

 

Een huis kopen is veelal een beslissing voor het leven. Daarom gaat u bij de keuze voor een makelaar niet over één nacht ijs. Van Gellicum Vastgoed B.V. begrijpt dat. De aankoop van een nieuwe woning behelst immers veel meer dan even een handtekening zetten. Bij het aankooptraject komt veel gevoel en inlevingsvermogen kijken. U wilt een makelaar met wie u een duidelijke klik voelt.

Bevlogenheid

Onze gecertificeerde makelaars hebben passie voor de regionale huizenmarkt en doen hun werk met veel enthousiasme. Bevlogenheid is in onze ogen een voorwaarde om de juiste woning te kunnen kopen of uw huidige woning te verkopen. Van Gellicum Vastgoed B.V. werkt op ‘no cure no pay basis’. De teller gaat niet lopen bij het allereerste intake gesprek. Nee, u betaalt pas zodra er sprake is van een transactie.

Betrokkenheid bij regio

De makelaars van Van Gellicum Vastgoed B.V. zijn geboren en getogen in de Betuwe, of wonen al jaren in deze regio. Dat betekent dat ze de streek op hun duimpje kennen. Elk dorp, elke straat. Ze weten welke voorzieningen er in het dorp zijn, waar de scholen zijn gevestigd en hoe ze bekend staan, of er in uw buurt nog bouwplannen op stapel staan, etc. Vanwege hun grondige kennis van de Betuwe weten ze precies welke woonomgeving aansluit bij uw woonwensen. Klanten ervaren onze betrokkenheid bij de regionale huizenmarkt als een absolute meerwaarde.

Agrarisch onroerend goed

Van Gellicum Vastgoed B.V. is al 12,5 jaar als makelaar actief op de woningmarkt. Het woningaanbod strekt zich uit van starters- en eengezinswoningen tot tweekappers, exclusieve villa’s, agrarisch onroerend goed en landgoederen. De laatste twee categorieën vormen een belangrijk specialisme van ons kantoor. Naast makelaar is Van Gellicum beëdigd rentmeester. Dit garandeert veel expertise op het gebied van agrarisch onroerend goed.

Kwaliteitslabels

Van Gellicum Vastgoed B.V. is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en Stichting Vastgoedcert. Daarnaast staan onze makelaars ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs SCVM. Drie kwaliteitslabels die alle garanties en zekerheden bieden die u als koper of verkoper van een woning nodig heeft.

Ons kantoor is gevestigd in Rumpt. Wilt u samen met ons uw mogelijkheden verkennen? De koffie staat voor u klaar!