Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rentmeester, taxateur en makelaar voor Midden-Nederland

Agrarisch onroerend goed

Ideaal gelegen, modern fruit-/handelbedrijf te Lexmond! Prijs op aanvraag
Zeer gunstig gelegen fruitbedrijf met royale bedrijfsgebouwen te koop in Lexmond. Een oppervlakte van ca. 1.400 m2 is toebedeeld aan de woning, erf en tuin (privé gedeelte) gelegen aan Lakerveld 67 te Lexmond. Er is een mogelijkheid tot het pachten van percelen cultuurgrond met fruitopstanden in de nabije omgeving.
Schitterend landhuis met handelskwekerij in Deil Prijs op aanvraag
Unieke kans: Schitterend landhuis met handelskwekerij bestaande uit een bedrijfshal, kas en groot in- en verkoopterrein (bedrijfsmatig en particulieren) op zichtlocatie nabij de A2.
Verkocht
Perceel cultuurgrond Kerkweg te Acquoy Verkocht
Perceel cultuurgrond, rechthoekig gevormd en mooi gelegen aan de Kerkweg te Acquoy. Kadastraal bekend gemeente Beesd, sectie L, nummer 235. Oppervlakte: 1.32.90 ha.
Fruitbedrijf Bredestraat 34 Leuth prijs op aanvraag
Zeer gunstig gelegen gangbaar fruitbedrijf met royale woning de “Elsenhof” en royale bedrijfsgebouwen. De totale oppervlakte van het bedrijf bedraagt ca. 7.85.45 ha., waarvan ca. 1.000 m2 is toebedeeld aan de woning, erf en tuin (privé gedeelte) gelegen aan Bredestraat 34 te Leuth.
Perceel cultuurgrond Tuinbouwweg te Maarssen prijs op aanvraag
Perceel cultuurgrond mooi gelegen aan de Tuinbouwweg te Maarsen. Kadastraal bekend gemeente Maarsseveen, sectie C, nummer 379. Oppervlakte ca. 1.99.95 ha. Het perceel valt onder bestemmingsplan "Maarsseveens Plassen" -Agrarisch-.
Verkocht
Perceel cultuurgrond Neerijnense Mark te Neerijnen Verkocht
Gunstig gelegen goed perceel cultuurgrond aan de Neerijnense Mark te Neerijnen. Kadastraal bekend gemeente Waardenburg, sectie Y, nummer 96, totale oppervlakte ca. 1.19.87 ha. De kavel is rechthoekig gevormd en geschikt voor zowel tuinbouw, fruitteelt, akkerbouw als grasland.