Ons team

Erik van Gellicum

Zelfstandig rentmeester Erik van Gellicum (1969) startte in 2002 rentmeester-, makelaars- en taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed bv. Hij is geboren in Beesd, maar woont tegenwoordig met vrouw en twee kinderen in het nabijgelegen Rumpt. Ook het kantoor is gelegen in Rumpt.

Van Gellicum is gespecialiseerd in bemiddeling bij de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Verder adviseert hij bij planschade en onteigeningen. Ook taxeert en verwerft hij onroerend goed in opdracht van diverse financiële instellingen. Als rentmeester beheert hij circa 1.250 hectare vastgoed van stichtingen, kerkelijke instellingen en particulieren. Veel opdrachtgevers komen uit de Betuwe en omstreken.

In 1994 studeerde Van Gellicum af aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, richting Cultuurtechniek en Bos- en Natuurbeheer. Voordat hij zich vestigde als zelfstandig rentmeester was hij werkzaam bij gemeente Geldermalsen (coördinator uitvoering Landschapbeleidsplan), Stichting Beheer Natuur en Landschap (adviseur en rentmeester), DLV Adviesgroep (adviseur bos- en natuurbeheer) en DLV Makelaardij (rentmeester).

In de afgelopen twintig jaar vergrootte Van Gellicum zijn vakkennis aan de hand van tientallen cursussen, congressen en themadagen op het gebied van (onder andere) vastgoed, taxatie, natuurbeheer, planschade en nadeelcompensatie, pachtwet, grondbeleid en agrarisch recht.

Gerard van Leeuwen

Gerard van Leeuwen (1939) is als adviseur verbonden aan rentmeester-, makelaars- en taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed bv.

De geboren en getogen Betuwnaar volgde de Fruitteeltvakschool waarna hij met succes de opleiding tot fruitteelt-vakonderwijzer afrondde. Bovendien studeerde hij economie I en economie II op hbo-niveau.

Van Leeuwen is al 25 jaar werkzaam als adviseur in de fruitteelt en consulent in de tuinbouw. Ook was hij als praktijkleraar in dienst bij de Fruitteeltvakschool. Bovendien was hij teeltvoorlichter gewasbescherming en had hij Nederland als rayon onder zijn hoede als vertegenwoordiger van een Belgische boomkwekerij.

Van Leeuwen rekent hardlopen en voetbal tot zijn favoriete tijdverdrijven.

Arjan van den Anker

Arjan van den Anker (1975), woonachtig in Rumpt, is als Vastgoedadviseur verbonden aan Van Gellicum Vastgoed B.V. / VG Makelaardij sinds 2018.

Arjan heeft HEAO-accountancy gestudeerd en is momenteel bezig met de dagopleiding makelaardij. Hij is 15 jaar werkzaam geweest als assistent accountant en heeft besloten de overstap te maken naar de makelaardij.  

Hij hoopt met zijn enthousiasme voor onroerend goed de cliënten van VG makelaardij zo goed mogelijk bij te kunnen staan bij de aan- of verkoop van hun woning, zodat ze met een goed gevoel terug kunnen kijken op een transactie die niet dagelijks voorkomt. 

Van den Anker gaat in de winter graag skiën met zijn gezin. Tevens houdt hij van het ontdekken van andere landen en gaat hij graag een weekendje weg in eigen land. Als hij thuis is en even de tijd heeft voor ontspanning, leest hij graag een goed boek.